O blogu in avtorju

Robert Goter, svetovni prvak na diatonični harmoniki, učitelj, vizionar – računalniški program za učenje diatonične harmonike VSLN, Naj osebnost Velenja 2006.

 • Share/Bookmark

19 odgovorov na “O blogu in avtorju”

 1. luka potepuhi Pravi:

  Ja kaj naj rečem preprosto noro!!!!!!Tukaj sedaj lahko vsi vidijo kako nas “GOTI” matra na vajah in kaj počne takrat ko se ugasnejo luči odra!Blog je res enkratna zadeva!Robi vsaka čast!

  Ajd morem šibat,dans je petek pa da ne bom zamudil na vaje!!!

 2. simona limona Pravi:

  Everyone around the world…. check out this funny page:) Theres a party goin on right here.

  Have fun and I hope to see you soon.

 3. anze oset Pravi:

  Učitelj Robert Goter je najboljši uČitelj harmonike!!!!!!!!Pri učnih urah se malo zafrkava a mi je všeč!!!!!!!!!!

 4. struc Pravi:

  Robi hvala ti za spodbudne besede. Vsaka ti čast! Miha

 5. mersiha Pravi:

  Zivio..Goter je pa moj sosed, no bil je,zdaj ne zivim vec v Velenju..Morm pa povedat da je Robert res faca in vedno ko igra na harmoniko se slisi v moje stanovanje tk da kr pase kdaj pa kdaj kako uzicko zaplesat…Pa noben od sosedov se nikol ne buni zarad harmonike..Tk da Goti,sviraj care kokr lahk.. :) Lep pozdrav iz Londona.. Mersiha…

 6. tanny tanny Pravi:

  roberta sem prvič v živo videla pred Tušem v ljubljani in se mi zdei full fejst fant, zabaven in glede na to kako je poznan popolnoma nič vzvišen in preponosen. Vesela sem da je izpolnil moji sestri glasbeno željo Čreda v galopu. Hvala še enkrat, ena od promotork Barcaffeja, morda sva ti ostali v spominu.

 7. erika Pravi:

  Dober večer!

  Jaz morm reč,da je robi res fejst. Danes je bil v Celju prou zakon. Tako da se bom čez nekaj let jst pr njemu učila igrati diatonično harmoniko. Tako, da mam za robija same pohvale. In njegovo glasbo zelo rada poslušam. lp uživajte še naprej robi pa naj dela še tako the best glasbo.

 8. slavka Pravi:

  Pohvala za dobre fotke iz MOS-a in izvrstno promocijo.Zleda, da Robert res ve, kaj dela ÷].Največ pa šteje to, da je tak dobrovoljn vedno in nasmejan.zna polepšat dan..

 9. Silvo Pravi:

  S harmoniko po svetu bo naslov nove zgošćenke, ki prihaja na tržišče 19.10.2007? Hvala za odgovor in lep pozdrav

 10. goter Pravi:

  Sorry folk!

  Šele sedaj gledam vaše komentarje, ne vem zakaj na mail nisem dobil obvestil o prejetih komentarjih. Očitno morem vsakič spodaj klikniti: Obvesti me o nadaljnih komentarjih na to objavo :) @ Silvo Sedaj je že zunaj:) @ Slavka Hvala, si ena izmed najbolj pridnih komentatork.:) @Erika Hvala! @ Tanny Hvala! Seveda se vas spomnim! Kdaj boste spet delale? Jaz nastopam 7.novembra na otvoritvi TUŠ-a v Dravogradu:) Hvala tudi vsem ostalim, ki spremljate Goter blog.

 11. nejc Pravi:

  Zelo dobro pa posnetki so tudi dobri zadnji od promocije so pa najbolši. Lep pozdrav

 12. matic Pravi:

  Hakmoniko igram že 8 let in nisem tako slab. Sedaj načrtujem da bi se začel učiti tudi pri vas! Navdišili ste me ker igrate na harmoniko posebne pesmi od YU do pink pantherja in tako naprej!

 13. SANDI Pravi:

  Odločil sem se da se pri Gotar Robiju oglasim glede poučevanja – rad bi se naučil nekaj skladb pa nikjer ne najdem njegove tel. številke oziroma el.naslova. Mi lahko kdo prosim sporoči.

  Hvala, sandi

 14. slavka Pravi:

  pobrskaj na njegovi spletni strani, link kontakt.lp,s

 15. klemen Pravi:

  ja res faca in obvlada stvar na frajtonarci. zanimame če imate kja kakšno GŠ na štajerskem ker bi jas bratu za 18. rojsni dan kupil frajtonarico in mu plačal 2 leti šolanja kot darilo. drugač pa boste skoraj kot lojze slak samo on ni takšn virtoz…..

  klemen

 16. nika Pravi:

  Si naredil izpit, katerega si reku, da greš opravljat?!

 17. michael Pravi:

  Zdravo Robert Gotar. Ne vem, če tale čvek paše sem a ne vem kje naj to napišem. Snoč sem slučajno poslušal radio in nekaj brskal po postajah. Predvajali so narodnjake. Blo je okol 21.00. Rekl so, da bojo predvajal tri od pokojnega Delčnjaka. Predvajal so Čredo v galopu, Večer na vasi in še polko Pod goro ali nekaj podobnega. Seveda sem takoj vidu, da to ni bil original Delčnjak. Dober poznam njegovo Čredo. Jo ločiš od drugih izvedb. Če drugače ne pa po tem ker se je Franc mal zmotu pri začetku drugega dela. Na radiu MB sploh niso omenl, kdo špila. Mislim, da bi blo fer. Pa še nekaj – a ni izšla zgoščenka k so gor odigrane njegove skladbe? Na Gotar strani ni nič o njej. čao

 18. Vesna Pravi:

  Kar se tiče Roberta Goterja bom takole povedala: Robi, ti si RES ZAAAKOON! ODLIČEN glasbenik. In na diatonično harmonik ZELO ODLIČNO igra pesmi našega legendarnega žal pokojnega Franca Delčnjaka. Ko zaprem oči, se mi zdi enako kot da bi igral Franc Delčnjak. Le tako naprej, Robi. Zame si takoj za Lojzetom Slakom.

 19. primož Pravi:

  robert ti si zakon

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !